top of page

Welcome

 Essential Touch België

Authentieke massages en lichaamsgerichte therapie in Menen
'The quieter you become the more you are able to hear'
U bent welkom bij Essential Touch voor een massage & therapie op maat. Wij staan voor hoogwaardige kwalitatieve massages en lichaamsgerichte therapieën met een diep respect voor u als uniek individu.
 
Onze visie is dat gezondheid ontstaat bij balans van het geheel: een gebalanceerd fysiek lichaam, een kalme geest en een open hart.
Via de sessies komt u in een diepe staat van ontspanning, waardoor u de alledaagse stress en opgeslagen emoties kunt loslaten en terugkeren naar uzelf. 
Visie

Uw Therapeut

Vincent Ahoinai

Met zijn 20 jaar aan ervaring en duizenden behandelingen mag Vincent zich meten met de top van de massagewereld. Hij is een gecertificeerde Esalen® Massage & Bodywork Practitioner en was 7 jaar senior therapist bij de tot beste Spa van Bali uitgeroepen Jara Menari waar hij bekend stond om zijn “dansende handen”. Sinds 2005 is hij aangesloten bij Moving Ventures van wereldtrainer Ellen Watson, bekend om haar “Touching Essence” een multi-sensorische, natuurgerichte en multiculturele benadering van healing door Touch.,

Door de jaren heen ontwikkelde Vincent zich tot een uniek, sensitief en energetisch lichaamswerker en ontwikkelde "Essential Touch".  Hij reist internationaal om trainingen te verzorgen voor masseurs en teams. Sinds 2017 is hij gevestigd in Nederland en opende onlangs zijn salon in het mooie Kleiwegkwartier te Hillegesberg Rotterdam. 

  

Bekijk hier zijn behandelingen
Uw Therapeut
Testimonials
Diensten
4.png

Boek een behandeling

Wil je liever een rittenkaart

9.png

Een geschenk voor jezelf of een ander

We bieden online

cadeaukaarten 

aan

Locaties

Locatie

De Essential Touch praktijk in België bevindt zich in het Westvlaamse Menen
  • Openingsuren te vinden hier 

  • Boek uw behandeling online ivm corona preventie. lees even de preventiemaatregelen door.

  • Betaald parkeren op de Menense Markt

bottom of page